0
Ucuz Uçak Bileti Almak İçin Gerekli Bilgiler
Ucuz Uçak Bileti Almak İçin Gerekli Bilgiler

Elbette ki hem vakitten tasarruf etmenize yarayan hem de bunun yanı sıra nakit konusunda da sizlere yardımcı olan online uçak biletleri, pek çok havayolu şirketi dahilinde müşterilere sunulmaktadır. Bunun için elbette ki uçak bileti alınan tarih oldukça önemlidir. Genel olarak resmi tatil günleri, özel günler, dini bayramlar ya da bu gibi günlerde, bir sonraki gün ya da aynı hafta içerisinde alınan biletlerde yüksek fiyatlar karşınıza çıkabilecektir. Bundan kaynaklı olarak, eğer ki o günlerde bir seyahat gerçekleştirmek istiyorsanız, daha öncesinden satın alma işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Çünkü aylar ve haftalar öncesinden alınan bilet fiyatları, kısa süre içerisinde alınan bilet fiyatlarından oldukça daha düşük olabilmektedir. Tabi ki kampanya ve indirim, taksit fırsatları da kullanıcılarına yardımcı olmaktadır.


Kampanya ve fırsatlar
Genel olarak seyahat gerçekleştiren kişiler, kredi kartı ile ödeme yapmalarından kaynaklı olarak, taksitli bir işlem yapmak istiyorlar. Bu durumda sizlere sunulan kampanyalar dahilinde olan seferler için, 9 taksit imkânı ve kredi kartı ile ödeme imkânı sunulmaktadır. Web adresimiz üzerinde yer alan diğer içerik yazılarımız da sefer bilgilerine göz atabilirsiniz. Böylelikle kampanyalı uygun uçak bileti alabilmek oldukça kolay olacaktır.


Nasıl satın alırım?
Sizlerde online olarak işlem menülerimizi tercih ederek, kampanyalı ve ucuz uçak bileti satın alabilirsiniz. Nereden- nereye bilgileri dışında, eğer ki tek yön ise gidiş tarihi, eğer ki çift yön ise gidiş- dönüş tarihi girilerek, fiyatlar listelenmelidir. Fiyat listelemeden önce, kişi, çocuk bebek sayısı doğru olarak girilmesi gerekiyor. Böylelikle web sitemiz dahilinde sizlere aşağıda yer alan havayolları fiyatlarını sunarken, sizlerde kendinize uygun bir sınıfı tercih ederek, satın alma işlemlerini online işlemler dahilinde, kredi kartlarınız ile gerçekleştirebilirsiniz. Web adresimizde hizmet alınabilecek olan havayolu şirketleri aşağıda ki gibidir.

  • THY
  • Pegasus
  • AnadoluJEt
  • OnurAir
  • BoraJet
  • SunExpress

Yukarı da yer alan firmalar dahilinde uçak bileti almak istiyorsanız, ‘’ online işlemler ‘’ menüsü tercih edilebilir.


Bilet satış sonrası check- in işlemleri
Elbette ki satın aldığınız bilet sonrası, uçuş öncesi yapmanız gereken bazı işlemler bulunuyor. Uçuş kartınızın oluşturulması için check- in yaptırmanız gerekmektedir. Check- in işlemleri, havaalanlarında bulunan kontuar check-in noktaları tercih edilebildiği gibi, yine ucuz bilet online işlemlerden de check- in işlemlerini yapabilmeniz mümkündür.


Havaalanına giriş süresi
Uçuş saatiniz, e-bilet görüntüleme işlemlerinden sonra detaylı olarak gösterilecektir. Bu durumda; 14:00 uçuş saati olan bir seyahat için, en geç 13:00 saatin de havaalanında hazır olmanız gerekiyor. Eğer ki uluslararası bir uçuş ise 2 saat öncesinden yani 12:00 saatinde hazır olmanız gerekmektedir. Böylelikle uçuş önerisi gerekli işlemler ve bagaj kontrol işlemleri rahatlıkla gerçekleştirilebilecektir. Konu hakkında bagaj kapasitesi ve diğer seyahat bilgileri, web adresimiz üzerinde detaylı olarak sizlere anlatılmıştır.

02-05-2020
90(850) 520-2525