0
Ucuz Bilet İçin Online İşlemler
Ucuz Bilet İçin Online İşlemler

Günümüzde iş seyahatleri ve kişisel seyahatler için genel olarak elbette ki toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Zamandan ve nakitten tasarruf etmek için bunun yanı sıra hava yolu şirketleri de bir hayli fazla tercih ediliyor. Elbette ki bu durumda yolcular, uygun uçak bileti tercih etmek için araştırmalar yaparken, birçok farklı hava yolu firması ve fiyatlarını bir arada bulmak istiyor. Bu durumda sizlere hizmet veren thyonlinebilet sizlere yardımcı oluyor. Web adresi kapsamında yer alan havayolu şirketleri aşağıda ki gibi olurken, bilet satın al, e-bilet görüntüleme, online check- in işlemlerinden de bahsederek sizlere yardımcı olalım.


Hava yolu şirketleri seçimi
Aşağıda yer alan havayolu şirketlerinden seçimlerinizi yapmanız için bir liste sunacağız. Sonrasında ise web adresimiz üzerinden sizlere sunulan hizmet hakkında bilgiler vererek uçak bileti al hizmetleri için yardımcı olalım.

  • THY
  • Pegasus
  • AnadoluJEt
  • OnurAir
  • BoraJet
  • SunExpress

Yukarıda yer alan havayolu şirketleri, web adresimiz üzerinden sizlere sunulmaktadır. Elbette ki her ne kadar uçak bileti fiyatları birbirine yakın olsa da, özelliklerine göre farklılık göstermesi de mümkündür.


Bilet satın al
İlk olarak, uçak bileti al işlemlerinden bahsedelim. Bu konuda ‘’ online işlemler ‘’ menüsü üzerinden kredi kartı bilgileriniz ile bilet satın alabilmeniz mümkün olmaktadır. Örnek olarak; İstanbul’ dan Ankara’ ya bir seyahat gerçekleştirmeyi düşünüyorsunuz. Bunun için İstanbul’ da bulunan tüm hava alanları ve Ankara’ da bulunan Esenboğa Hava Alanı için listeye göz atmak istiyorsunuz. Bu durumda ‘’ online işlemler ‘’ üzerinden İstanbul tüm hava alanları ve Ankara ESB tercih edilerek, gidiş- dönüş tarihlerinin de uygulamaya girişmesi gerekmektedir. Sonrasında ise sizlere sunulan liste üzerinde gerekli bilgilere göz atarak, sizler için ucuz uçak bileti satın alınabilir.


Sunulan liste üzerinde yer alan bilgiler ise aşağıda ki gibi olacaktır. Bu bilgiler ele alınarak, ucuz uçak bileti satın almanız oldukça mümkün olacaktır. Fakat daha ucuz bilet alabilmek için uçuş tarihinizin bilet satın alma tarihinizden biraz daha aralıklı tercih edilmesi gerekiyor. Aynı hafta içerisinde tercih edilen bilet fiyatları yüksek olurken, haftalar ve aylar sonrasına satın alınan bilet fiyatları daha ucuz olabilecektir.

  • Havayolu şirketi
  • Uçuş numarası
  • Ek bilgiler ( koltuk sınıfı )
  • Uçuş ve iniş saati
  • Yer ( nereden- nereye )
  • Fiyat ( vergi dahil fiyatı )

E- bilet görüntüleme
Satın aldığınız biletleri kontrol etmek için ise ‘’ online işlemler ‘’ menüsü üzerinden ‘’ e-bilet görüntüle ‘’ butonu kullanılarak, yolcu soyadı ve PNR NO girilerek görüntüleyebilir, bilet çıktınızı da alabilirsiniz.


Online check- in işlemleri
Bildiğiniz gibi bilet satın alma işlemlerinden sonra, uçuş kartlarınızın oluşturulması gerekmektedir. Bu durumda hava alanlarında bulunan noktalarda check- in yapılabileceği gibi, yine online işlemler kullanılarak da check- in yapabilmek mümkündür.

02-05-2020
90(850) 520-2525