0
Uçak Biletleri Artık Düşündüğünüzden Daha Ucuz
Uçak Biletleri Artık Düşündüğünüzden Daha Ucuz

Aslında geçmişten kazanılmış yanlış bir düşünce var. Uçak biletlerinin oldukça pahalı olduğu düşüncesi maalesef günümüzde de bazı kesimlerde halen devam etmektedir. Sanıldığının aksine artık günümüzde uçak biletleri ele alındığında, eğer ki doğru tarih ve saat tercih edilirse, otobüs fiyatları ile aynı hatta bazı dönemler otobüs fiyatlarının yarı fiyatı olarak bile karşınıza çıkmaktadır. Elbette ki bu konuda bazı dikkat edilmesi gereken hususlar bulunmaktadır. Yine uygun uçak bileti satın alırken de, bilet özeliklerine ve ertelenebilir olup olmadığına dikkat etmek sizler için önemlidir. Bazı biletleri satın aldığınızda, maalesef erteleme gibi bir özelliği bulunmamasından dolayı, ya o uçuşu gerçekleştireceksiniz ya da maalesef biletiniz yanacaktır. Bunlara dikkat etmek mağdur olmamasınız açısından önemlidir.


Ucuz uçak bileti nasıl alınır?
Sürekli seyahat halinde olan kişiler için ucuz uçak bileti her zaman önemli bir yere sahiptir. Bundan kaynaklı olarak, daha uygun fiyatlar dahilinde bilet satın almak istiyorsanız, haftalar öncesinden ya da aylar öncesinden gideceğiniz tarihi kesinleştirmeniz gerekiyor. Böylelikle ortalama 200-300 TL ye sahip olabileceğiniz bir uçak biletine 20- 50 TL aralığında bile sahip olabiliyorsunuz. Tabi ki web adresimiz üzerinde yer alan; ucuz bilet ve kampanyaları sürekli takip etmeniz, biletleri denk getirmeniz açısından önemli olacaktır.


Online işlemler menüsü
Artık online işlemler menüsü ile tüm bilet işlemleri kolaylaşmaktadır. E- bilet görüntüleme, online check- in, bilet satın al gibi tüm işlemleri, üye olarak online işlemler menüsünden gerçekleştirebilirsiniz. Peki, bilet satın alma basamakları nasıldır biliyor musunuz?


Uçak bileti ara- satın al
Nereden, nereye? İlk olarak bu kutucukların doğru olarak tercih edilmesi gerekiyor. Sonrasında ise eğer ki tek yön ise, gidiş tarihi, eğer ki çift yön ise hem gidiş hem de dönüş tarihi seçilmesi gerekiyor. Bu bilgi, biletlerin daha uygun satın alınmasında da yardımcı oluyor. Gidiş- dönüş olarak satın alınan bilgilerde indirimler uygulanırken, daha ucuz bilet karşınıza çıkabiliyor.


Sonrasında ise yetişkin ve çocuk sayıları girilerek, fiyatları göster butonu kullanılarak, listenin hazırlanması gerekmektedir. Karşınıza farklı uçuş firmalarının fiyat bilgileri ve özellikleri gelecektir. Bu bilgiler arasında sizler ile paylaşılanlar uçak bileti bilgileri ise şöyledir.

  • Hava yolu firması adı
  • Uçuş numarası
  • Ek bilgiler ( koltuk sınıfları )
  • Saat
  • Yer
  • Fiyat
  • Eğer ki koltuk sayısı az kalmış ise ( son 2 koltuk ) uyarısı da alan bilgiler arasında

02-05-2020
90(850) 520-2525