0
Online Hizmetler ile Ucuz Uçak Bileti
Online Hizmetler ile Ucuz Uçak Bileti

Online işlemler, genel olarak tüm sektörlerde müşterilerinin isteklerini ve ihtiyaçlarını daha kolay ve zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirmek için yardımcı olmaktadır. Yine uçak bileti satın almak istediğinizde de karşınıza çıkan bu menü üzerinden pek çok farklı işlem gerçekleştirebiliyorsunuz. Bildiğiniz gibi uçak bileti sorgula, satın al işlemlerinden sonra, check- in işlemlerinin de yapılması gerekmektedir. Yine bunun yanı sıra e- bilet sorgula gibi tüm hizmetlere bu menü üzerinden ulaşabiliyorsunuz. İlk olarak uçak bileti nasıl satın alınır sizlere bu konu hakkında bilgiler vererek yardımcı olalım.


Uçak bileti ara ve satın al
Bulunduğunuz yerden gideceğiniz yer olan havaalanı bilgilerini girdikten sonra, kişi sayısı ve gidiş- dönüş tarihleri de ele alınarak sorgulama yapılması gerekiyor. Bu sorgulama ise sizlere verilen online işlemler penceresinden gerçekleştirilebilecektir. Sorgulama sonrası farklı hava yolu firmaları ve fiyat bilgileri karşınıza çıkacaktır. Bunlar arasından, uygun uçak bileti seçimlerinizi gerçekleştirerek, kredi kartı bilgileriniz ile direkt olarak satın alabilirsiniz. Web adresimiz üzerinde yer alan kampanyalar ile birlikte 9 taksit ile kredi kartından taksit yapma imkânınız da bulunmaktadır. Peki, daha ucuz fiyatlara sahip olmak için neler gerekiyor?


Öncesinden alacağınız biletler oldukça uygun
Örnek olarak, yakın bir süre zarfında değil de haftalar ve aylar sonra bir uçak yolculuğu yapmak istiyorsunuz. İşte bu durumda ucuz bilet sizlerin karşısına kesin olarak olacaktır. Bu da kontenjanların fazla olması ve müşterilerin de daha uygun fiyatlar dahilinde biletlere sahip olmalarını desteklemektedir. Böylelikle ortalama olarak 200 + TL üzerinde bir bileti 19.99 TL’ den başlayan fiyatlar ile bulabilmenize imkân sağlamaktadır.


Check- in nedir neden önemlidir?
Elbette ki uçuş için sadece biletinizi almak yeterli olmuyor. Mesela, uçak bileti al işlemlerinden sonra kesin olarak belirlenen süre içerisinde check- in işlemlerinin yapılması ve uçuş kartlarının çıkartılması gerekiyor. Aksi taktirde maalesef uçağa binişiniz mümkün olmayacaktır. Bu durumu kısaca şu şekilde açıklayabiliriz.
Check- in işlemleri hava alanların da ilgili departmanlar dahilinde yapılabilmektedir. Yine bunun yanı sıra vakti olmayan müşteriler için de online işlemler menüsünden check- in özellikleri bulunarak, bu şekilde hizmet alabilmek mümkün oluyor. Check- in yolunu seçerek, online işlemler menülerini kullanarak işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.


E- bilet sorgulama
Kampanyalardan yararlanarak ucuz uçak bileti işlemlerinizden sonra, elbette ki biletinizi sorgulamak ve bilgileri kontrol etmek isteyebilirsiniz. Bu durumda yine web adresimiz üzerinde yer alan ‘’ online işlemler ‘’ menüsünden ‘’ e- bilet görüntüleme ‘’ butonunu kullanarak hizmet alabilirsiniz. Bu buton üzerinden; ilk olarak, web adresimiz bünyesinde bulunan;

    • THY
    • Pegasus
    • AnadoluJEt
    • OnurAir
    • BoraJet
    • SunExpress
    • AtlasGlobal şirketlerinden size ait olanı seçtikten sonra; yolcu soyadı ve PNR no ile online olarak sorgulama ve görüntüleme yapabilirsiniz.

02-05-2020
90(850) 520-2525