0
Güvenilir ve Ucuz Uçak Bileti
Güvenilir ve Ucuz Uçak Bileti

Hava yolu şirketlerinin sizlere sunduğu kampanya ve indirimlerden faydalanarak, hem güvenlik kapsamında hem de daha uygun fiyatlar dahilide uçak bileti satın alabilirsiniz. Elbette ki bu kapsamda doğru ve güvenilir bir adres tercih etmeniz gerekmektedir. Bu özelliğin yanı sıra, online olarak hizmet sunmakta olan ve bununla birlikte e- bilet görüntüleme hizmetleri ile müşterilerine yardımcı olan bir online platform sizlere kolaylıklar sunacaktır. Bizlerde bu kapsamda uçak bileti satın almak isteyenlere yardımcı olarak, bilgiler aktaracağız.
Uçak bileti nasıl satın alınır?
Uçak bileti satın almadan önce ilk olarak hangi hava yolu şirketi ile uçuş yapmak istediğinizi tercih etmeniz gerekiyor. Elbette ki bu seçim, fiyatlar ile bağlantılı olurken yine sunduğu hizmetler de seçimlerinizin farklı olmasında etkili olabilecektir. İlk olarak hangi firma daha uygun hizmet veriyor sorularınıza yanıt bulabilmek için, Thyonlinebilet online bilet satış platformu üzerinden ‘’ uçak bileti al ( ara ) ‘’ uygulamasını web adresi kapsamında kullanabilirsiniz.

  • Nereden
  • Nereye
  • Gidiş ve dönüş tarihi
  • Yetişkin, çocuk ve bebek sayısı
  • Fiyat göster

Kullanacağınız ve girmeniz gereken bilgiler yukarıda ki gibidir. İlk olarak havaalanlarının seçimlerini nereden, nereye butonlarını kullanarak tercih ediniz. Kişi sayısı ve çocuk sayısı da bu uygulama üzerinden girilerek, fiyat göster butonu sonrasında sizlere sunulan liste üzerinden hangi havayolunun hangi tarihte nasıl bir uçak bilet fiyatı sunduğunu görebilirsiniz. Buradan da ucuz uçak bileti seçenekleri ile daha ekonomik bir yolculuk gerçekleştirmek için tercihlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Fiyatlar pahalı diyorsanız, aşağıda ki bilgiler sizler için yeterli olacaktır.
Fiyatlar neden pahalı?
Elbette ki örnek olarak; 13.05.2017 tarihinde 15.05.2017 tarihi için bir ucuz bilet satın almak istiyorsunuz. Bu durumda gayet normal olarak fiyatlar ileri tarihlere göre daha pahalı olacaktır. Çünkü genel olarak boş koltuk sayısı az olduğundan firmaların indirim ve kampanya yapması beklenemez. Eğer ki daha uygun fiyatlara sahip olmak istiyorsanız, uçuş tarihinizi daha öncesinden belirlemeniz ve haftalar ya da aylar sonrası bir tarih için bilet satın almanız gerekiyor. Böylelikle 200 + TL bir fiyata satın alacağınız bileti 19.99 TL’ den başlayan fiyatlar ile satın alabilmeniz mümkün olacaktır.
Uçuş öncesi dikkat etmeniz gerekenler
                Online işlemler menüsünden, uygun uçak bileti satın aldıktan sonra elbette ki uçuş için yeterli bir işlem yapmış olmuyorsunuz. Bu işlemleri tamamlamadan uçağa giriş yapmanız mümkün değildir. Bundan kaynaklı olarak uçuş öncesinden check- in işlemlerinin yapılması gerekiyor. Yine bu işlemler online işlemlerden ya da hava alanlarında bulunan noktalardan gerçekleştirilebilir.
E- bilet görüntüleme
Eğer ki satın aldığınız biletleri görüntülemek ve kontrol etmek istiyorsanız, ‘’ online işlemler ‘’ menüsü üzerinde bulunan ‘’ E-bilet görüntüle ‘’ butonunu kullanarak, yolcu soyadı ve PNR NO ile sorgulama gerçekleştirilebilirsiniz.

02-05-2020
90(850) 520-2525